Eksklusive og slidstærke korkgulve

Vi har et stort udvalg af unikke korkgulve, i høj kvalitet. Korkgulve er en helt særlig gulvform der har mange fordele.
Korkgulve bidrager til bedre ergonomi og akustik.


Stilen på et korkgulv bliver kun begrænset af fantasien. Du kan f.eks. få mørkt og lyst korkgulv med brede eller snævre planker og endda korkgulv med et flise-look. Udover at dæmpe lyden af fodtrin og forbedre ergonomien er et korkgulv også let at installere gulvvarme under.

Bæredygtige korkgulve

Et Wicanders korkgulv er ikke blot et gulv med helt unikke fordele, det er også et gulv der er produceret med en bæredygtig tanke og lysten til at bruge alle dele af barken fra de store kork egetræer.

Korkegen kan blive op til 200 år gammel og vokser i de smukke Montado skove. Barken høstes hvert 9. år - dette kan gøres 16-19 gange i løbet af træets levetid, hvilket gør det til en bæredygtig ressource. Korken høstes med håndkraft, som er skånsomt for træet. Af den høstede bark udstanses der først og fremmest korkpropper til verdens produktion af vine og champagne. Resten af råmaterialet omdannes til korkgranulat, som bl.a. benyttes til isolering, flyproduktion, modeindustrien, byggemateriale og i vores Wicanders korkgulve.

Akustikgulv der forbedrer ergonomien

Korken er ikke bare god for miljøet, den er også perfekt til dig og dine kære. For med de to lag kork i Wicanders korkgulve, får du et gulv fyldt med unikke fordele. Kork har fantastiske ergonomiske fordele, da den er blødere end mange andre gulvbelægninger og er dermed mere affjedrende som er godt for din krop. 


Derfor er et korkgulv et oplagt valg i rum hvor belastningen af fødder og ben er stor. Den blødere gulvflade er med til at forbedre akustikken i din bolig med op til 20 dB på rum- og trinstøj, hvilket gør det rart at høre på. Kork er et moderne isoleringsmateriale og det kan mærkes i gulvet som vil føles lunere grundet de to isolerende lag kork - som virker ekstra isolerede grundet korkens cellestruktur som fungerer som en naturlig termisk isolator.


Nem og hurtig montage - uden brug af lim

Wicanders korkgulve er designet med det patenterede CorkLoc click-system, som sikrer en nem og hurtig montage uden brug af lim. Gulvene er tilmed nemme at vedligeholde ved almindelig rengøring med vand, sæbe og klud samt pleje efter behov. Vi anbefaler, at man benytter Trip Trap vinylsæbe og vinylpleje.

Alle Wicanders gulve er CE-mærket efter ENI 14342. CE-mærkningen er sikkerhed for, at alle vore korkgulve er funktionsdygtige og fri for formaldehyd og andre allergifremkaldende stoffer. Gulvene er godkendt af flere anerkendte miljø- og indeklimamærker herunder EPD, Greenguard, DasKork, Green Tag, Wicanders korkgulve med vinyloverflade er tilmed fri for Phthalater. 

Blødt og affjedrende

Kork er et unikt affjedrende naturmateriale. Wicanders gulve er alle opbygget med to lag kork, som sikrer helt fantastiske ergonomiske fordele.

Rart at høre på

Moderne boliger har høj lofthøjde og er derfor plaget af både trinstøj fra sko samt rumstøj. De to lag kork betyder, at i rum med korkgulve reduceres lydniveauet med op til 20 dB.

Lunt at færdes på

Korkens isolerende egenskaber bevirker, at gulvets overflade altid føles lun og behagelig at færdes på.

Nem at vedligeholde

Wicanders gulve er nemme at vedligeholde. Almindelig rengøring med vand, sæbe og klud samt pleje efter behov holder gulvet stærkt og rengøringsvenligt.

Se Timbermans store udvalg af korkgulve

Find dit nye Wicanders korkgulv i Timbermans store udvalg af kvalitetsgulve.
Gulvene kan købes direkte på hjemmesiden. 

 

Se udvalg af korkgulve