Byggefakta, der er Danmarks førende leverandør af information om byggeprojekter, er netop selv blevet færdige med et renoveringsprojekt på deres nye kontor i Glostrup. I den forbindelse har virksomheden valgt at lægge 350 kvadratmeter sildebensgulv, som er leveret af gulvvirksomheden Timberman. Dermed er virksomheden en del af en større tendens, hvor erhvervslivet i stigende grad monterer sildebensgulve på kontoret.

 

Analysevirksomheden Byggefakta, som leverer information om projekter og byggematerialer til branchens aktører, er netop flyttet fra Valby til Glostrup. I den forbindelse har de valgt af renovere deres nye kontor, hvor særligt gulvene i samtlige af virksomhedens mødelokaler har fået et væsentligt løft med i alt 350 kvadratmeter sildebensgulv i eg af typen Hellerup fra gulvvirksomheden Timberman.

 

- Vi har et rigtig godt samarbejde med Timberman og kender virksomheden som en professionel leverandør, der går op i kvalitet. Det var derfor meget naturligt for os at vælge et af deres gulve, da vi skulle renovere det nye kontor. Et sildebensgulv er et eksklusivt og æstetisk smukt gulv i høj kvalitet, der giver et ekstraordinært indtryk, når man træder ind i et rum. Samtidig stiller det store krav til viden om gulvtypen og kræver håndværksmæssig snilde at montere, lyder det fra Byggefaktas CEO, Thomas Bejer-Andersen.

 

Det er ikke kun Byggefakta, der nu begynder at lægge sildebensgulve i kontorlokalerne. Hos Timberman ser man i øjeblikket en stigende tendens til, at erhvervslivet viser interesse for gulvene med det eksklusive sildebensmønster, der normalt primært forbindes med smukke, gamle herskabslejligheder og majestætiske patriciervillaer. Det fortæller projektkonsulent hos Timberman, Alex B. Jørgensen:

 

- I løbet af det seneste år har vi oplevet, at sildebensgulvene har været ekstremt populære hos særligt de private boligejere. Nu ser vi så, at tendensen også så småt begynder at sprede sig til virksomheder som Byggefakta og andre, der ønsker at bringe det eksklusive udtryk ind på arbejdspladsen. Et sildebensgulv i solid eg lagt stav for stav sender et signal til kunder og samarbejdspartnere om, at det går godt, og at virksomheden går op i kvalitet på alle fronter.

 

Et klassisk sildebensgulv som det, der er lagt hos Byggefakta, fuldklæbes til undergulvet og monteres stav for stav med fer og not. På grund af den stigende popularitet er det dog også blevet muligt at vælge andre typer med kliksystem, der kan monteres svømmende uden brug af lim, hvilket ifølge Timberman er en af grundene til tendensen hos erhvervslivet:

 

- En af grundene til, at mange virksomheder begynder at lægge sildebensgulv, er, at der nu udover den klassiske sildebensløsning er kommet mange flere muligheder, som ikke kræver lige så mange arbejdstimer til montering og efterbehandling – men som stadig har det eksklusive udtryk. Det er selvfølgelig med til at holde prisen nede, hvilket er et væsentligt parameter for de fleste virksomheder, slutter Alex B. Jørgensen.

 

 

Vil du høre mere om mulighederne med vores gulve? Så kontakt projektkonsulent Alex B. Jørgensen på +45 31 72 02 22 eller aj@timberman.dk