Gulvvirksomheden Timberman lancerer nu en ny overfladebehandling, Easy To Clean, som gør det nemmere at vedligeholde trægulve. Den innovative behandling beskytter overfladen, så snavs, støv og vand ikke så nemt kan trænge in, og gulvet holder sig derfor pænt i mange år frem. De funktionelle egenskaber åbner desuden op for nye anvendelsesmuligheder af trægulve.

 

Easy To Clean er navnet på en ny, innovativ overfladebehandling, som gulvvirksomheden Timberman netop nu lancerer. Som navnet antyder, gør behandlingen det nemmere at rengøre gulvet, da den skaber en beskyttende barriere, som forhindrer skidt og snavs i at lægge sig i årene. Dermed bliver gulvet ved med at være pænt i mange år frem. Det forklarer salgskonsulent hos Timberman, Martin Mosegaard:

 

- Med Easy To Clean bliver det nemmere at rengøre gulvet helt ned i dybden. Derved undgår man, at støv og skidt sætter sig i træets årer og skaber mørke, beskidte linjer over tid. Rengør man det jævnligt, holder gulvet sig derfor pænt og lyst i længere tid, siger han og forsætter:

 

- Overfladebehandlingen ændrer således ikke ved træets naturlige udseende, men gør det mere holdbart og funktionelt i hverdagen. Naturmateriale og avanceret teknologi går således op i højere enhed.

ÅBNER OP FOR NYE MULIGHEDER

 

Den beskyttende Easy To Clean-overflade er ifølge Timberman med til at åbne op for helt nye anvendelsesmuligheder, da den gør det nemmere og mere praktisk at lægge trægulv i rum, hvor man normalt ellers lægger klinker eller vinyl:

 

-Det bliver nu nemmere at lægge trægulv i eksempelvis køkken eller bryggers, hvor overfladen er meget udsat for snavs og fugt. Madrester, vand og mudder fra sko og støvler kan efter at være blevet behandlet med Easy To Clean bare tørres af uden at efterlade mærker eller skjolder, forklarer Martin Mosegaard og tilføjer:

 

- Behandlingen gør det også muligt at skabe et mere sammenhængende hjem med den samme type gulv i stort set alle boligens rum. Det er med til at skabe ensartethed og et mere harmonisk udseende.

 

Den nye overfladebehandling bliver standard på de fleste Timberman-trægulve.

 

Hadsund, 30 september 2019