Betaling med kreditkort
Vi kan anbefale, at du betaler med Dankort/kreditkort, når du handler på timbermanwebshop.dk , idet dine penge ved denne betalingsform er beskyttet af Indsigelsesordningen. Læs om Indsigelsesordningen her.

På timbermanwebshop.dk  kan der gebyrfrit betales med:
Dankort
Visa
Visa Electron
Maestro
MasterCard
JCB

Betales der med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt.

Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pinkoden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken timbermanwebshop.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra timberman.dk.

Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Til gengæld kan beløbet godt rettes ned i tilfælde af, at du fortryder købet af en enkelt eller flere varer.

Vi anvender QuickPay. Et sikkert betalingssystem. Godkendt af PBS.

 

Betaling via bankoverførsel

Det er også muligt at betale for varerne ved overførsel via netbank eller en almindelig bankoverførsel. Varerne vil blive afsendt så snart din betaling er registreret. Der går normalt 1-2 hverdage før betalingen registreres.

Denne form for betaling er dog ikke omfattet af Indsigelsesordningen. Læs om Indsigelsesordningen her.

 

OK

Denne side bruger cookies.