Procedure for returvarer - varer i overskud

For at forenkle og rationalisere proceduren i forbindelse med modtagelse af returvarer fra vore kunder, samt sikre en optimal service og ekspeditionshastighed på vore ordre og forsendelser, gælder følgende procedure ved returnering af varer.

Hvis du er i tvivl - kontakt venligst Timberman's salgsafdeling på tlf. 99 52 52 52.

Hvilke varer kan returneres?
Varer i gældende prisliste kan returneres ifølge nedenstående regler. Specialfremstillede varer samt varer udenfor gældende prisliste kan ikke returneres.
OBS! Ved overskydende gulv er det altid en god ide at gemme et par pakker til senere brug, hvis der grundet senere beskadigelse skal foretages en reparation.

Hvad koster det?
Ved returnering af en standardvare modregnes i kreditnotaen 40%. I/du sørger selv for at sende varen retur og betale returfragten.

Hvordan gør jeg?
Kontakt Timberman og lav aftale om returnering af den pågældende vare. Oplys altid det varenummer samt ordre/fakturanummer varen er købt på.
Efter kontakt med Timberman modtages et returnummer der SKAL påføres både returvaren og fragtbrevet.
Er forsendelsen ikke påført dette nummer, bliver varen returneret til afsenderen ufranko.

Hvordan skal returvaren se ud, hvis den skal godkendes?
Returvarer skal fremstå, så I/du selv vil modtage dem igen. ALTSÅ skal pakkerne være ubrudte og intakte. Der må ikke være "fremmede" labels, klistermærker, tape eller lignende. Pakkerne/varen skal fremstå, så I/du vil modtage den igen som en ny vare.
Hvis varen fremstår i en sådan stand, at den ikke kan sendes ud som en frisk vare, vil den ikke blive krediteret. Hvis varen har fragtskade ved returnering, vil varen ikke blive krediteret, men nægtet modtagelse. Ved skadede eller ukurante returvarerer bliver forsendelsen fotograferet som dokumentation.

Hvor skal varen hen?
Nedenstående adresse skal altid benyttes, medmindre andet er aftalt:


Danske Fragtmænd Randers A/S
Att. Timberman Denmark A/S
Engelsholmvej 39, Port 82
8940 Randers SV


OBS! Returvareforsendelsen SKAL være mærket med det af Timberman udleverede returnummer.
Vær opmærksom på at der IKKE er lager på vores kontoradresse i Hadsund.

OK

Denne side bruger cookies.